Je Hogere Zelf

light2Een getrainde beoefenaar van SRT kan zijn bewuste mind opzij zetten en met zijn/haar intentie toegang verkrijgen tot het Hogere Zelf. Werken met het Hogere Zelf maakt het SRT-systeem nog veel krachtiger en het biedt daarnaast de mogelijkheid om tijdens het onderzoek veel meer de diepte in te gaan. Het eigen onderbewustzijn weet lang niet alles van alle mogelijkheden die er bestaan en hoe programma’s ontstaan zijn. Het Hogere Zelf is in principe een commitee dat je informatie geeft wanneer je daarom vraagt.


Iedereen heeft een Hogere Zelf omdat het enerzijds een deel van jezelf is en anderzijds een deel van het grote geheel van al wat is. Het is niet een verlenging van je fysieke zelf, maar meer een extensie van de spirituele werelden om ons heen. Een belangrijk punt binnen SRT is om jou te helpen terug te keren naar je spirituele bron, naar jezelf.

 

Een Hogere Zelf kan bestaan uit één enkele ziel, maar ook uit een oneindig groot aantal zielen, oftewel een Hogere Zelf Commitee. De zielen in je Hogere Zelf hebben al incarnaties gehad en weten dus hoe ze je het allerbeste kunnen ondersteunen.

 

Je Hogere Zelf is erbij als jij voorafgaand aan een nieuwe incarnatie gaat besluiten welk soort leven met welk soort uitdagingen je wilt gaan leiden. Ze zijn er ook bij om er voor te zorgen dat je tijdens een incarnatie ook op het pad blijft dat je gekozen hebt. Ze zijn er ook bij om met jou na een incarnatie te evalureren of datgene wat je wilde ervaren, leren en ontdekken ook allemaal heeft kunnen plaatsvinden.

 


“Wanneer je je met je Hogere Zelf verbindt, zal alles vanzelf gaan. Natuurlijk moet je je leven gewoon leven, maar alles wat je doet heeft een enorme kracht en wijsheid in zich, in zowel je handelingen, je gedachten en je emoties.”

~ Drunvalo Melchizedek, The Ancient Secret of The Flower of Life