Nieuws

Nieuwjaarswens

Het SRT-team wenst iedereen
fijne Feestdagen
en een
Gezond en Spiritueel
2016

Weer een SRT Teacher erbij

Hadden we onlangs nog feest toen Bernadette Luyten SRT Teacher werd, nu krijgen we nog een kerst geschenkje erbij.

Wij hebben er in Belgie en Nederland wederom een SRT Teacher bij.


Loek Laudy heeft zojuist het bericht van de SRA ontvangen dat het nu officieel is.


Veel succes Loek

Van Bernadette

Hallo allemaal,

Dank jullie wel voor de vele felicitaties die ik heb mogen ontvangen met mijn teacherschip! Met deze gelegenheid wil ik even gebruik maken om jullie te vertellen wat SRT voor mij betekent.

Een uitspraak van mij die velen onder jullie al wel gehoord hebben is: “ik heb een leven voor SRT en een leven met SRT”. Ik kan je verzekeren (als ook mijn man overgens) dat dit een ENORM verschil is! Was het vroeger met mij dan zo erg gesteld?! Nee, niet echt. Maar wat dan wel?

Wel, zoals velen onder ons had ik een flinke “rugzak” meegekregen om hier in dit leven mee te starten. Een grote portie verdriet heb ik in dit leven ook mogen ontvangen maar wat mij het meest stoorde waren mijn “beperkingen. Ik was beperkt in wie ik was, maar wie was ik nu echt? Ik was beperkt in wat ik wilde, maar wat wilde ik nu echt? Ik heb heel mijn leven geweten wat ik NIET wilde en dat is toch fantastisch! Maar het is nog mooier als je weet wat je WEL wilt! 

Via een vriend van mij heb ik SRT mogen ervaren. Mijn nieuwsgierigheid naar SRT werd steeds groter en ik had het gevoel van “wauw, dat is iets moois om zelf mee aan de slag te gaan!”.

Ik had zoveel vragen waar ik graag een antwoord op wilde hebben en als ik al die vragen aan een practioner had moeten stellen, dan zou ik nu blut geweest zijn. Daarom besloot ik om zelf de cursus te gaan volgen. Zoals mijn man zei:” je moet deze kosten zien als een investering in jezelf”.

Maar omdat mijn “angst” (ik wist destijds niet dat dit een angst was) me zo beperkte om naar het Noorden van Nederland te rijden en daar te gaan overnachten, had ik besloten om aan Carmen Pluciennik te vragen of zij in België les kon geven. Daar is voor mij alles begonnen, in 2009.

Ik ben nog steeds heel blij dat ik van haar les heb gekregen en ik ben zeker dat ik een deel van haar wijze van les geven zal gaan overnemen.

Zij, tezamen met SRT, hebben mijn groei potentieel aangewakkerd. Ik heb ook het voorrecht gehad om samen met haar naar een workshop van Robert te gaan in Praag. Natuurlijk had ik weer een duwtje in de rug van haar nodig om mijn grenzen te verleggen, letterlijk en figuurlijk. Voor de meesten onder jullie zou dit leuk zijn, een weekendje Praag, maar voor mij was dit heel onbekend en het ging buiten mijn comfortzone. Maar Carmen, doortastend zoals ze is, had niet veel nodig om mij te overtuigen. Vooral niet met de woorden “Bernadette ik voel dat jij bij Robert moet zijn, waarschijnlijk is het voor hem de laatste keer dat hij naar Europa komt, grijp je kans”. Gelukkig heb ik die kans gegrepen!

Door de jaren heen ben ik bijna dagelijks met SRT bezig geweest, in de eerste plaats voor mij zelf. Je kan pas mensen helpen als je eerst je eigen “vuilbakje” leeg maakt en sommige van die vuilbakjes hebben een verborgen /dubbele bodem! Maar is het voldoende om al die beperkingen te zuiveren met SRT en is het dan opgelost? Natuurlijk niet!

SRT is meer dan even met je pendel draaien en zeggen dat de blokkade of het programma weg is. Je moet het ook kunnen voelen! Het moet bij je “binnenkomen!”! Zowel voor jezelf als voor je cliënt. Je moet deze zuivering ook als het ware in je “bewuste” ervaren.

Zeg eens eerlijk: Zijn jullie zo gelovig als iemand tegen je zegt dat het programma om jezelf te beperken weg is en klaar is kees? Wel, ik niet hoor!

Het zal wel energetisch gezuiverd zijn maar op dat moment is het bij mij nog niet “binnengekomen” want ik VOEL het nog niet.

Wel dit is de uitdaging voor een goede practioner; de vaardigheid hebben om de cliënt het te laten “voelen!” Die vaardigheid is echt wel meer dan alleen met je pendel draaien.

Ik hoop met hart en ziel dat ik jullie in de toekomst mag bij staan om je ook die vaardigheid aan te leren. Ik wil hierbij mijn vrienden bedanken (ik ga ze hier niet opnoemen misschien vergeet ik iemand) voor de confronterende reacties die ik van hun heb gekregen maar ook voor hun lieve, geduldige en vrijblijvende vriendschap. Wie ik zeker niet wil vergeten te bedanken, zijn mijn man en mijn kinderen. Zij hebben een enorm geduld met mij gehad om eindeloos naar mijn verhalen te moeten luisteren. Maar nu hebben ze een sterke moeder en een nieuwe vrouw.

 

Spirit dank je wel!

 

Lieve groetjes,
luyten bernadette-150x150

 

 

 

 

Bernadette Luyten

 

 

Joepie! Weer een nieuwe teacher erbij

Het is is feest in SRT land.

 

Wij hebben er in Belgie en Nederland weer een SRT Teacher bij.

Bernadette Luyten heeft zojuist het bericht van de SRA ontvangen dat het nu officieel is.

 

Veel succes Bernadette

SRT Terugkomdag 2014

De terugkomdag (SRT Review) komt er weer aan.
Alles gaat plaatsvinden op 15 november a.s. in België van 11 tot 17 uur.

Tijd       : 11 - 17 uur.

Locatie  : ‘t Hof van Eden

Adres    : Kanaalweg 6

Plaats    : 2430 Eindhout-Laakdal

Route    : vlak aan de op/afrit 24 (Geel Oost) E313

De terugkomdag is bij uitstek geschikt om met elkaar te werken, SRT op te frissen en natuurlijk elkaar te ontmoeten. Altijd weer een gezellige happening en ik nodig jullie dan ook van harte uit om je hiervoor aan te melden.

We zullen aandacht besteden aan:

* SRT; Wat het is en wat is het niet.
* Het belang van ‘Prep to work’.
* Hoe leg je SRT uit aan je client?
* Wat vertel je je client tijdens of na het onderzoek?
* Wanneer is een zuivering voltooid?
* Het gebruik van Kaart 19;
* Hoe verander je je leven - een wegwijzer voor jou/je client.

Deze dag is geen ‘Intensive Skills Class’, maar staat in het teken van ontmoeting en samen werking.
Vooral nieuwe inspiratie opdoen om met SRT te werken voor jezelf en voor anderen.
En er zal tijd zijn voor vragen en onderwerpen.

Kosten zijn €90.00.


Koffie, thee en lunch zijn daar te verkrijgen.

 

Voor opgave of meer informatie Email;
  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Support groep – vrijdag 4 juli 2014

Vrijdag 4 juli, een heerlijke zomerse dag…
Met negen srt-ers kwamen we samen op de boerderij van Ann in Breda. Door haar gastvrijheid en warme welkom voelde iedereen zich meteen thuis.

Ann opende de bijeenkomst met een mooie meditatie. Daarna legde Bernadette kort het doel en belang uit van support-groepjes te weten:
- Om ervaringen met elkaar te kunnen delen
- Hulp aan elkaar te kunnen bieden
- Fijn een keertje een zuivering van een hele groep te mogen ontvangen.

Daarna stelde iedereen zich kort voor. In de loop van de dag kwam iedereen aan bod. Sommige bespraken een probleem van zichzelf, of van anderen, uiteraard met goedkeuring van die persoon.

Het was zeer leerrijk om te zien hoe we allemaal een zuivering deden voor dezelfde persoon uitgaande van dezelfde vraagstelling. De uitkomsten waren verrassend en zeer leerzaam.
In de middag werden we door Ann getracteerd op een heerlijke soep en aan het eind van de dag ging iedereen tevreden terug naar huis.

Het bijwonen van een supportgroep is beslist een aanrader voor een ieder die met SRT bezig is!

Voor de data van de verschillende supportgroepen in België en Nederland kijk op onze website: http://www.srt-nl.nl/support-groepen.html

Wendy

Leerzame Intensive Skills Class te Elspeet

Conferentiehotel Mennorode was de ideale locatie voor ons Intensive Skills Class weekend op 6, 7 en 8 juni jongstleden. Dit hotel ligt verstoken in het Veluwse Elspeet in een prachtige bosrijke omgeving. Het was daar goed toeven en het weer was heerlijk.

De intensive Skills Class werd gegeven door Linda Turner, die daarvoor speciaal uit Engeland was gekomen.

isc-2014-nl-08-06-2014

Met veel kennis en wijsheid leidde Linda ons op een liefdevolle wijze door de leerstof heen.  Kaart voor kaart werd door haar uitgelegd en uitgediept en nieuwe inzichten en technieken passeerden de revue. Robert Detzler’s 'Keep It Simpel' (KIS) stond ook bij Linda hoog in het vaandel geschreven. Haar benadering van de Brainrestructuring was voor iedereen een verademing!

Tijdens de drie dagen werd zowel individueel alsook in groepjes van twee en drie gewerkt. Diegene die voor certificatie of hercertificatie waren aangemeld werden op een aantal onderdelen extra getoetst.

Het hele weekend was er een liefdevolle, zinderende, helende energie voelbaar. We waren één familie. Kortom het voelde waanzinnig goed.

Linda, van harte bedankt voor dit mooie leerzame spirituele weekend. Ook Wiljo bedankt voor het fraaie vertaalwerk. En last but not least een woord van dank aan onze gastvrouw en organisator Beppy Guliker. Ook zij heeft met haar inzet aan dit geslaagd weekend bijgedragen.

Loek Laudy

Intensive Skills Class 2014 naar Nederland

Op 7-8-9 juni 2014 vindt er op de Veluwe weer een Intensive Skills Class plaats. Deze class wordt verzorgd door Linda Turner.

De Intensive Skills Class vindt elke twee jaar plaats en is de logische vervolgstap op de SRT Basic & SRT Advanced Classes. Nieuw materiaal en nieuwe methodieken (die vaak nog veel sneller en effectiever werken) worden uitgelegd. Elke deelnemer aan deze workshop wordt daarmee weer helemaal bijgespijkerd tot het meest recente niveau van dat moment. 

Doel

Vergroot accuraatheid en zelfvertrouwen tijdens het gebruik van de belangrijkste SRT-kennis.

  • Nieuw materiaal en kaarten bestuderen.
  • Verdieping van de spirituele-, mentale-, emotionele- en fysieke context tijdens het gebruik van SRT.
  • Verdieping van de kennis over spirituele heling principes en hoe je ze kunt toepassen op jezelf, op klanten en studenten.
  • Leer en bestudeer niieuwe belangrijke technieken om je SRT kennis te verbeteren.

Taal 

Deze training wordt met uitzondering van Engelstalige landen in meerdere talen tegelijkertijd gegeven. Engels is de voertaal bij de Intensive Skills Class en afhankelijk van de spreektaal tijdens de class, wordt de tekst simultaan vertaald naar de lokale taal door een andere docent, dus het is voor iedereen gemakkelijk te volgen ook als je engelse taal niet zo machtig bent. De teachers in België en Nederland spreken allemaal vloeiend Nederlands en Engels. 

Deelname

Om aan deze workshop deel te nemen is het verplicht om de SRT Basic & Advanced Classes gevolgd hebben.

Waar

De Intensive Skills Class wordt door een kleine groep teachers gegeven en vindt op dit moment meestal op een gelimiteerd aantal plaatsen in de wereld plaats. In Europa zijn vooral Engeland, Duitsland en Hongarije landen waar je de class kunt volgen. Bij voldoende animo en deelname is het ook mogelijk om een dergelijke class in België en/of Nederland te houden.

Een certificaat wordt uitgereikt aan elke student die deze workshop heeft voltooid.

Conultant/Teacher

Indien je Consultant en/of teacher wil worden, is deelname aan deze class elke twee jaar verplicht. Verder levert deze class 24 credits op (de maximale score binnen het CEC programma) voor hen die gehercertificeerd willen worden. 
Er is een flyer over deze class beschikbaar, geheel in het Nederlands met daarin alle informatie over deze class. Stuur een mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor meer informatie of om de flyer aan te vragen.

SPR Review (terugkomdag) Class België en Nederland een succes

15 december 2013
Een dag na de SRT Review (terugkomdag) Class vond de SPR Review Class plaats in diezelfde keuken van de Bredasche Boerderij. Deze dag stond geheel in het teken van de praktijk. Deelnemers uit Nederland alsook België waren die dag van de partij.

Alle SPR-technieken werden stuk voor stuk door teacher Marja uitgelegd en gedemonstreerd. Daarna werd er vlijtig geoefend. De praktijk, het doen, is toch wel het meest leuke. Iedere deelnemer was zowel behandelaar alsook cliënt. Er werd serieus gewerkt, maar er waren ook momenten dat we onze lachspieren niet meer konden bedwingen. Ook de inwendige mens kwam niets tekort dankzij de goede zorgen van gastvrouw en tevens deelneemster Ann.

Na zo'n dag ben je weer op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen, getuige de revisie van het cursusboek (juli 2013). Na de afsluiting keerde iedereen content huiswaarts.

Zo'n terugkomdag is een echte aanrader voor een ieder die zich met SPR bezighoudt!

SRT Review (terugkomdag) Class Nederland en België was leuk

14 december 2013
Met zijn allen in een warme keuken van de boerderij. Dat was de setting voor de SRT Review Class die op afgelopen zondag 14 december 2013 gehouden werd in Breda.

Wat een prachtige groep mensen om mee samen te zijn. Marja en Wiljo verdeelden de dag en bespraken allerlei onderwerpen. We hebben in groepjes bij met elkaar gebrainstormd over hoe je SRT nu in de praktijk met klanten toepast. We kregen inzicht over de gang van zaken binnen de SRA, over ethische normen, spirituele healingprincipes, de innerarchetypes op kaart 8a, een gedegen prep to work enzovoorts.

De gastvrijheid van Ann Trethewey was overweldigend. Het eten was allemaal biologisch en werd natuurlijk gezegend voorafgaand aan de lunch. We hebben gelachen, gediscussieerd en ja we verschilden ook wel eens van mening, maar bovenal waren we een groep, een team, een gemeenschap.

Het is fijn om te zien dat de groep in Nederland en België steeds verder groeit. Wat een fantastisch leerzame dag. Volgend jaar ben jij er toch ook bij!

Twee nieuwe consultants erbij

taartjeYoehoeoeoeoeoeoeoe........het is feest! We hebben er sinds dit weekend twee nieuwe consultants bij op het Nederlands sprekend deel van de wereld.

 

Bernadette Luyten (België) en Loek Laudy (Nederland) hebben dit weekend een bericht van de SRA ontvangen dat ze zich vanaf nu officieel CONSULTANT mogen noemen.

 

Wat een fantastisch nieuws. Wij wensen beide consultant veel geluk en succes in hun nieuwe functie.

 

Van harte gefeliciteerd namens de Belgisch & Nederlandse community.

Meer artikelen...