Over ons

information logoWij trachten onze site zo compleet, overzichtelijk en up-to-date mogelijk te houden. Daarvoor houden wij dezelfde lijn vast als de Spiritual Response Association (SRA) dat doet inclusief alle ethische normen en waarden die daarvoor gelden binnen deze organisatie. Zie daarvoor onze MISSIE.


Zoek je alleen informatie?

SRT-NL is een site die tracht om op een begrijpelijke wijze de veelzijdigheid uit te leggen omtrent Spiritual Response Therapy (SRT) & Spiritual Restructuring (SpR). Indien de hoeveelheid informatie op deze site voor jou onvoldoende is, stuur dan alsjeblieft een mail naar ons, zodat we je vraag kunnen beantwoorden. 


Ben je geinteresseerd in een workshop?

Indien je enthousiast geraakt bent na het lezen van de informatie op onze site en wil je zelf aan de slag met SRT & SpR, boek dan een workshop op onze site. 


Ben je reeds SRT-practionar, consultant of teacher?


Voor mensen die reeds deel uitmaken van het team practionars, consultants en teachers bestaat er de mogelijkheid om in te loggen op onze site. Daarmee krijg je toegang tot specifieke documenten en informatie die je kunt gebruiken tijdens je werkzaamheden. Alle PDF-bestanden zijn eenvoudigweg te downloaden naar je computer, waarna je ze eventueel kunt printen.

Inloggen is alleen mogelijk als je tenminste practionar, consultant of teacher bent. Login gegevens worden door ons beschikbaar gesteld. Je kunt jezelf niet registreren.