Zielszuivering

open-your-heartWanneer je voor de kracht van je ziel kiest – wanneer je ervoor kiest om vanuit vergeving en helderheid en de intentie van liefde te gaan creëren, dan neemt je kracht toe. Wanneer je ervoor kiest om vanuit wijsheid te leren, dan neemt je kracht toe.

Wanneer je er bewust voor kiest om je te bewegen in de richting van je ziel; wanneer je het universum vraagt om je behulpzaam te zijn in een poging om jezelf af te stemmen op je ziel; dan open je deuren, die liggen tussen jou en de ware natuurlijke kracht die diep in je zit. Dan doe je een beroep op de kracht en de wijsheid diep in jezelf om hoogstaande situaties en ideeën in je leven aan te trekken.

Zo ontstaat er een moeiteloze stroom van aantrekking enerzijds en van loslaten (en van het overal druk op uitoefenen om dingen gemanifesteerd te krijgen) anderzijds. Elke zielszuivering voorziet jouw leven met meer spirituele energie en een grotere helderheid.

Zielszuiveringen zijn ontworpen om je intuïtie, je innerlijke kracht, je liefde, je wijsheid, je helderheid en al die prachtige goddelijke zielskwaliteiten in je naar boven te halen.  De krachtige processen die gebruikt worden tijdens zuiveringssessies versterken de mogelijkheid om je beperkingen en overtuigingen los te laten, zodat je een prachtige toekomst kunt creëren met meer helderheid, met meer overtuiging en vooral meer vrede in jezelf. Nieuwe mogelijkheden in je leven zullen ongetwijfeld je pad gaan kruisen, waardoor je met nog meer inzichten op een hele zachte en liefdevolle manier nieuwe richtingen in je leven kunt vinden die jou alleen maar kunnen dienen op de meest hoge manier.

 

De voordelen van een SRT sessie:


Spiritual Response Therapy helpt je bij het zuiveren van je negatieve programmering en zelfbeperkende overtuigingen die voorkomen dat je het hoogste in jezelf naar boven kunt halen. Het voorkomt ook een ophoping van verstorende energieën en zorgt er mede voor dat je begrijpt hoe de reis van je ziel verloopt. Het geeft je inzicht in je fysieke-, mentale- en emotionele ervaringen die je in het leven tegenkomt.


•    Doorbreek schadelijke gedragspatronen.
•    Werk aan gezondheidsproblemen tot op celniveau.
•    Verbeter de relaties in je leven.
•    Verbind jezelf met je innerlijke leiding en het universum.
•    Verzacht of verwijder fobieën, allergieën en telkens terugkerende fysieke problemen.
•    Los verslavingen of verslavende gedragspatronen op.
•    Maak een eind aan blokkades op je positieve zelfexpressie incl. liefde, succes en overvloed.
•    Verbeter je zelfvertrouwen en vind je richting in dit leven.